Dear Tea Society – Teförpackningar med personlighet

Dear_Tea_Society_@forpackad

Jag såg dessa förpackningar på den trendiga kaffebutiken Johan & Nyström och blev lite förälskad. Lite efterforskningar på WWW visade att det är butiken Dear Tea Society som snart öppnar som står bakom askarna. Butiken har som mål att bli en samlingsplats för Stockholms teälskare och få te att bli lika populärt som kaffe.

De personliga teboxarna representerar tänkta medlemmar i Dear Tea Society och personifieras med ett porträtt och en personbeskrivning på baksidan.

Hela konceptet känns otroligt välarbetat och helgjutet tycker jag! Kopplingen mellan namnet Dear Tea Society tillsammans med de personliga porträtten är ju klockren, för tankarna till nån exklusiv brittisk medlemsklubb. Teboxarna är utformade som böcker och läsning är något jag på många sätt kopplar samman med tedrickande och jag älskar att det är olika stil på illustrationerna/konstverken. Det är inte ofta jag stannar och verkligen lusläser på baksidan av alla förpackningar i hyllan, men det gjorde jag här. Jag ville ju veta vem Earnest Earl och Daring Dorothy är! 

 

Källa