Vinnaren i Victor Vaissier-tävlingen är korad!

I sammarbete med Victor Vaissier

Det har varit så roligt att läsa era motiveringar till vilken som är er favoritförpackning! Det verkar som nostalgi spelar en stor roll då ni har berättat om allt från den klassiska lördagsgodis-påsen till Raketost och Gyllenhammars Havregryn.

Och vinnaren är faktiskt också en gammal nostalgiklassiker: After Eight lådan! Jag kan bara hålla med om motiveringen att det ger flashbacks till barndomen när man drar ut lådan, känner mintdoften och öppnar det prassliga pappret. Detta visar verkligen att man inte bara upplever en förpackning med ögonen utan även taktilt och med hörseln. Grattis Katarina, det väldoftande kittet kommer hem till dig inom kort!

Tack till alla som tävlade, och GOD JUL!

Avslutar med en otroligt vacker antik tygask från Victor Vaissier

antique soap box_victor_vaissier.jpg