En skattkista med fina förpackningar

Mitt lördagstips till er får bli den spanska designduon Morumba som består av Daniel Morales och Javier Euba. Deras sajt är som en skattkista för den som letar förpackningsinspiration! Det är bland annat de som gjort de här fantastiskt fina flaskorna för Mateo & Bernabé and Friends. Här kommer tre andra projekt som jag tyckte var väldigt bra, men spana in deras portfolio för ännu mer förpacknings-porr!

De här färglada vinflaskorna tyckte jag var härliga och lekfulla!

Den här ölen har en skrapbar guldyta och under den en fin blyertsillustration av en dödskalle. Kul med en interaktiv förpackning!

På de här limoncello flaskorna tyckte jag det var kul hur de utgått från exakt samma citron och sen bara adderat blåa stämplar med olikan objekt och ord och på så sätt gett varje flaska ett eget utryck.